Bokhandeln

Vi älskar böcker och tycker att en god bok förtjänar att läsas mer än en gång. Hos oss hittar du alla genrer, från kokbok till barnbok, hårdkokt mord till ljuv poesi.

Har du böcker som längtar efter att upptäckas av ett nytt par ögon? Kontakta oss gärna innan du kommer förbi, speciellt om du har mycket att skänka. Vänligen observera att vi inte tar emot gamla biblioteksböcker, och att alla böcker ska vara i gott skick.


Vi tar gärna emot dina böcker! Vi ser gärna att de är hela och rena. Bokhandeln saknar lagringsmöjligheter. Därför ber vi dig kontakta oss om du vill lämna mer än ett dussin böcker. Har du fler böcker ber vi dig titta förbi bokhandeln eller ringa oss. Du som bor i närheten får gärna lämna in böcker vid flera tillfällen om du har många.

Endast undantagsvis tar vi emot lexikon, uppslagsverk, tidskrifter, etc. Annars tar vi emot det mesta, även barn- och ungdomsböcker är vi väldigt tacksamma för. I undantagsfall tar vi emot böcker på andra språk än svenska och engelska. Vi går igenom böckerna du vill lämna. De böcker vi har många av eller vi tror är svårsålda får du i retur.
Stort tack för att du vill stötta oss! /Återbrukets volontärer
Du hittar oss på Skarpnäcks allé 46, och vi har öppet måndagar & fredagar: 12 - 16, tisdagar & torsdagar: 14-18, samt lördagar: 12 - 16.Tillbaka till startsidan